dimecres, 1 de març del 2017

AHORA YO!




Avui al taller psicoeducatiu hem vist una entrevista al Dr. Mario Alonso Puig del programa Singulars. El Doctor parlava del seu llibre : AHORA YO! 
L'entrevista ha començat amb la frase: Ara ens toca a nosaltres, és el nostre moment.
La manera en que mirem al nostre futur afecta a la forma en la que vivim el present. Per això hem d'arribar a tenir una perspectiva que ens permeti veure el futur com a algo que ens faci sentir alegria. Això no és una cosa fàcil i durant l'entrevista ha nombrat  algunes propostes per aconseguir desenvolupar les nostres capacitats dormides i crear una estratègia que ens permeti veure el futur ple de possibilitats.

Una cosa que ens ha sorprès és la importància que ha donat a la nostra actitud ( manera com em posiciono jo davant d'una realitat) Afirmant que esta més que demostrat medicament que la actitud d'una persona davant d'una malaltia afecta de manera radicalment diferent al seu procés.

Per acabar ha nombrat 9 valors essencials que d'alguna manera desenvolupen el caràcter d'una persona, son els següents:
AMISTAT, ALEGRIA, REFLEXIÓ, COMPASSIÓ, COMPROMÍS, CREATIVITAT, ENTUSIASME, FE  i HUMILITAT.

Aquesta entrevista en ha agradat força ja que a l’acabar hem pogut fer una llarga reflexió cap a la nostra vida personal; la manera en que vivim el present i com afrontem els nous reptes del futur.