QUÈ NECESSITEM?
- 250 g de pa de motlle sense crosta.
- 150 g de tonyina en conserva.
- 150 g de tomàquet fregit.
- 150 g de maionesa.
- 2 ous durs.
- Olives farcides i pebrot escalivat per decorar.
COM HO FEM?
- Engrassem el motlle i cobrim el fons amb una capa de pa.
- Cobrim el pa amb una capa de tomàquet fregit, una capa de tonyina esmicolada, ou dur ratllat i una capa de maionesa.
- Tallem l'enciam i l'afegim.
- Posem una altra capa de pa i pressionem amb la ma perquè quedi ben impregnat.
- Posem una altra capa amb el mateix farcit, posem la capa de pa i tornem a pressionar.
- Si es vol, es pot fer una altra capa, però amb dues ja queda bé.
- Acabem sempre amb una capa de pa, que untarem amb tomàquet fregit o maionesa.
- Fiquem el pastís a la nevera i el deixem reposar, com a mínim 1 hora (també el podem fer el dia abans, així quedarà mes impregnat)
- Desmotllem el pastís, el cobrim amb maionesa i li posem per sobre rodanxes d'ou dur (si es vol), unes tires de pebrot vermell i olives.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada