dimarts, 13 de juny del 2017

PASTÍS DE TONYINA AMB PA DE MOTLLE

Aquest és un plat molt refrescant i molt fàcil de fer.

QUÈ NECESSITEM?


  • 250 g de pa de motlle sense crosta.
  • 150 g de tonyina en conserva.
  • 150 g de tomàquet fregit.
  • 150 g de maionesa.
  • 2 ous durs.
  • Olives farcides i pebrot escalivat per decorar.

COM HO FEM?

  1. Engrassem el motlle i cobrim el fons amb una capa de pa.
  2. Cobrim el pa amb una capa de tomàquet fregit, una capa de tonyina esmicolada, ou dur ratllat i una capa de maionesa.


  1. Tallem l'enciam i l'afegim.

  1. Posem una altra capa de pa i pressionem amb la ma perquè quedi ben impregnat.
  2. Posem una altra capa amb el mateix farcit, posem la capa de pa i tornem a pressionar.
  3. Si es vol, es pot fer una altra capa, però amb dues ja queda bé.
  4. Acabem sempre amb una capa de pa, que untarem amb tomàquet fregit o maionesa.
  5. Fiquem el pastís a la nevera i el deixem reposar, com a mínim 1 hora (també el podem fer el dia abans, així quedarà mes impregnat)
  6. Desmotllem el pastís, el cobrim amb maionesa i li posem per sobre rodanxes d'ou dur (si es vol), unes tires de pebrot vermell i olives.