dilluns, 2 de desembre del 2019

GAUDIM DE LA CULTURA



Des del Servei de Rehabilitació comunitària fem moltes activitats culturals, les quals són molt divertides i no ens deixen indiferents. Moltes d'elles les fem a través del projecte Apropa Cultura el qual agrupa teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus de Catalunya que cedeixen una part de les seves localitats a un preu reduït.
Hem vist obres de tota mena, clàssiques, contemporànies, clown, música, un ventall que dóna per molt. El teatre és un art. Des de temps antics els éssers humans mirem espectables, comèdies, tragèdies... Els teatres amb crítica social i política són també unes eines importants per arribar al públic.
Jo estic acostumat a anar al teatre, ja que he passat l'adolescència i la joventut mirant teatre a la plaça de Tàrrega.
A banda dels espectacles que ofereix Apropa, també, m'agradaria ressaltar que a mi el que em resulta més interessant són els monòlegs que fan de forma gratuïta a Balaguer. Et trobes en situacions ben curioses.
Normalment hi anem amb divendres o cap de setmana i és un espai per gaudir de tot el que ens pot oferir la cultura. Participar en aquestes activitats culturals permet tenir un moment de relació social, que de vegades no s'aprofiten, així que animo a totes les persones que formem part del Servei que participi!


Jaume Balasch