divendres, 15 de setembre del 2017

CONCURS DE CARTELLS

Com cada any el proper 10 d'octubre l'OMS celebra el Dia de la Salut Mental, patologies que tot i tenir una elevada prevalença no estan encara exemptes de rebuig i discriminació a la nostra societat.
L'objectiu de la celebració d'aquesta diada és sensibilitzar la societat sobre el perjudici afegit que suposa discrimnar la malaltia mental, tant pels afectats com per la família que ha de conviure amb les successives crisis. Esquizofrènies, depressions, trastorns bipolars... són exemples d'aquestes malalties, de les que moltes vegades no es coneix la causa i que obliguen a qui les pateix a medicar-se de per vida.
Amb la finalitat de sensibilitzar als conciutadans, l'associació DARUMA de familiars de persones amb malaltia mental del Vallés Oriental participa en l'organització de diferents activitats. Entre aquestes, aquest concurs amb motiu lliure però representatiu de la diada.

Aquest any hi participem!! Hem realitzat 6 cartells amb diferents missatges. Aquí us deixem unes fotografies per a que els pugueu veure!