dimarts, 3 d’abril del 2018

COPA NOGUERA


El 26 de març el Centre de Rehabilitació de Balaguer va participar en el campionat Copa Noguera organitzat per l’oficina jove.



El campionat constava de 14 equips, de 3 a 5 persones, que  jugaven una lligueta. Aquesta constava  d’una fase classificatòria, una semifinal i la final.



El SRC de Balaguer participava amb els equips Força i Galaxy.  L'equip de Galaxy va ser l'equip que va passar a la final.

Els esports que varem practicar eren: tir amb arc, bitlles, vòlei, basquet, bàdminton i futbol.  Durant el transcurs del campionat varem descobrir una jugador en l'equip que se li donava molt be el tir amb arc, però degut a la pluja es van suspendre els jocs al aire lliure i no vam poder puntuar en aquesta disciplina. Potser haguérem acumulat més punts per guanyar la final. Mala Sort!





 

 Durant la parada per dinar varem anar a dinar al càmping de Sant Llorenç, vam menjar un entrepà i vam passar una bona estona a l’aire lliure, desprès vam continuar am la final. Ens vam disputar el segon i el tercer lloc, quedant finalment tercers.



FORÇA GALAXY!!!

















No vam guanyar però vam passar una tarda divertida i en molt bona companyia, sobretot la dels millors animadors!!!