El treball a
l’hort ens està recompensant i com no podria ser d’una altra manera, ara, des
de fa uns dies, cada taller de cuina es un impressionant va i ve de verdures i
hortalisses collides per nosaltres: els usuaris del SRC de Balaguer.
Gràcies al nostre
esforç i dedicació (i una mica també gràcies al Jordi, el tècnic agrícola) hem
fet una mà de plats deliciosos fonamentalment amb productes cultivats per
nosaltres i ens omple d’orgull i satisfacció degustar aquestos plats tan bons i
sobretot tan sans i plens de vitamines.
A la imatge es
pot veure com els nois i noies del SRC hem albergínies de tres maneres
diferents: fregides (truites), al forn (escalivada) i a la planxa
A mes a mes fa
uns dies varem fer unes truites de patates (collides per nosaltres) tan bones!
I amb això i uns
carbassons o unes albergínies, m’acomiado fins la propera.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada