dijous, 9 d’agost del 2018

Cuina d'hort


El treball a l’hort ens està recompensant i com no podria ser d’una altra manera, ara, des de fa uns dies, cada taller de cuina es un impressionant va i ve de verdures i hortalisses collides per nosaltres: els usuaris del SRC de Balaguer.

Gràcies al nostre esforç i dedicació (i una mica també gràcies al Jordi, el tècnic agrícola) hem fet una mà de plats deliciosos fonamentalment amb productes cultivats per nosaltres i ens omple d’orgull i satisfacció degustar aquestos plats tan bons i sobretot tan sans i plens de vitamines.




A la imatge es pot veure com els nois i noies del SRC hem albergínies de tres maneres diferents: fregides (truites), al forn (escalivada) i a la planxa



A mes a mes fa uns dies varem fer unes truites de patates (collides per nosaltres) tan bones!


I amb això i uns carbassons o unes albergínies, m’acomiado fins la propera.

Bon profit!