dijous, 2 d’abril del 2020

Taller de Multiesport


Taller de Multiesport.

És un taller d'esports, divertit i que et fa sentir bé. Cada dilluns ens trobem al Pavelló 1 d'octubre i passem una molt bona estona realitzant activitat física.
En aquests darrers dies trobo a faltar als companys i companyes de Balaguer i tinc moltes ganes de tornar a participar-hi, de fer esport amb bona companyia i sobretot de fer els estiraments de l'inici de les sessions.



M'agrada fer esport, ja que em va molt bé per al bon funcionament del cos. Perquè l'esport ens ajuda a mantenir un bon estat de salut. Perquè si et mous no et rovelles i no et veus limitat físicament.

L’activitat física la pot realitzar tant les persones joves com grans, tant a dins coma fora de casa i en companyia o bé sol. Així que encara que ara no puguem realitzar activitat física plegats no oblideu que s'ha de caminar i/o fer molt esport, ja que ens senta bé. Si no t'oxides.

A veure si ens tornem a veure aviat perquè tinc ganes de realitzar esport amb bona companyia. Aquests dies de confinament trobo a faltar el fet de poder practicar esports amb vosaltres. Quan hàgim superat aquest període hi tornarem!

Per a tothom que ho estigui passant malament ja ho veureu que ens en sortirem!

Montse Martí